En dusk som jeg kan husk'

Blomster – vigtigt eller ligegyldigt?

Jeg er typen der siger, “jeg vil hellere have en rigtig gave, end en blomst”. Men helt ærlig, sådan en dusk blomster, det er sgu også dejligt at have stående i stuen. Jeg må desværre indrømme, at jeg nyder at kigge på dem. De er så fine, og tanken bag er jo ganske enkelt fantastisk og meget rørende. Og endnu bedre er det, når det er fra nogle vigtige mennesker.

Og alligevel, så kan jeg simpelthen ikke se mig fri for at tænke, ej, det kunne jeg da lige ha’ fået et par nye kaffekrus for.

Jeg blive mindst lige så glad for en blomst, der er egen avl og plukket af giveren – som min Rapand iøvrigt er hundredemetermester i.

 

IMG_5784

I weekenden, efter min søde Tyrk havde knoklet med at hive sten op af indkørslen, kom ham og min Rapand hjem med en flot buket blomster til mig. Selvom jeg kunne have fået et par kaffekrus for samme pris, så er tanken bag netop denne buket, hvor blandt anden min yndlings blomst er i, meget mere værd end noget andet. Tanken i sig selv, er meget mere værd end både blomster og kaffekrus. Det er HAM, der har knoklet i indkørslen, det er HAM der acceptere lige at handle lidt ekstra, som jeg i første omgang glemte og samtidig er det HAM, der tænker på mig og vil gøre mig glad. Det er ikke for sjov, at det er ham der er føleren i vores forhold. 😉

Nu vil jeg hive min cirka-aldrig-sovende baby op og have en fornuftig samtale med ham. God mandag – med eller uden blomster. 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dusk som jeg kan husk'