Min efterårsferie i billeder

I en god sags tjeneste – knæk cancer

Både du og jeg har oplevet, at lytte til ordene om, at han eller hun har fået konstateret cancer, i en tættere eller mere distanceret relation. Måske har du endda selv siddet i den varme stol og lyttet til ordende? Det er en forfærdelig diagnose og en endnu mere forfærdelig tid, der er foran på den lange og grå vej, i det der føles som en uendelighed. Følelsen af at være bange og opleve frygt og ked af det-hed bliver de styrende elementer. Det er en sej kamp, hvor lægernes ord og rutiner bliver helt afgørende i den dagligdag de bygger op, som du blot skal følge, uden at tænke en tanke. Følge med, lytte og indordne. Din egen lyst bliver sekundær, hvis lysten da overhovedet kan opfyldes eller følges. Den gode nyhed i denne ulykkelighed er, at flertallet overlever cancer, alligevel fortjener barren at blive sat højere. Færre skal få cancer, og flere skal overleve.

Dét sammenstillet med, at jeg har de absolut bedste læsere, deriblandt dig, har jeg igen i år lavet en indsamling til fordel for knæk cancer, som jeg håber du vil støtte op om. Læs mere om indsamlingen og vær med til at knække cancer sammen med mig ved at klikke på dette link: virkeligvoksen.dk indsamling.
Hvis du støtter via ovenstående link, kan du betale med dit kort, så kan du trække beløbet fra i SKAT, det eneste du skal gøre er, at oplyse dit CPR nummer. Det er sgu da ret smart, hva?

Du kan også sende en SMS med: KC 99572 til 1277. Så støtter du via min indsamling, med 100,- til knæk cancer.

Jeg ønsker mig sådan, at jeg får samlet mere ind, end jeg gjorde sidste år. Jeg har lagt ud og har smidt et lod i puljen på 500,- og håber ærlig talt, at canceren knækkes og sparkes så hårdt at den aldrig viser sit grimme, grimme ansigt igen.

DEL-DEL-DEL-DEL-DEL-DEL-DEL-DEL-DEL

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min efterårsferie i billeder