I morgen er jeg en bedre mor

Det viser sig #14

  • at jeg blev en bedre mor dagen efter. Heldigvis, det andet var ikke spor klædeligt. Jeg har endda også takket den søde pædagog, der tog min dreng under sin arm og løb efter bussen og de 59 andre. Hvor jeg næsten ikke hylede. Næsten ikke.
  • at jeg senere i dag skal placere mine lange ben i en Fætter BR butik, jeg kan allerede mærke svedperlerne på min pande i en form for angst for den frygtelige butik. Eller også handler det om den frygtelige stemning der kan opstå i den butik, med ivrige børn og uoplagte forældre, der er i et konstant beredskab for et plagende barn.
  • at de dersens tal der viser sit grimme ansigt på en vægt, når jeg er så dumdristig at nærme mig, vise forkert. F.o.r.k.e.r.t.
  • at jeg har fundet mig en ny vietnamesisk helt, der både skriver opskrifter til mig og minsandten også har fortalt mig, at hun vil tage, en portion mad med til mig, næste gang hun skal lave en specifik ret, vi har talt om. En ret som jeg ikke har smagt i årevis. Det er for vildt og jeg glæder mig herre meget!
  • at fredageftermiddag summer af en helt særlig stemning. Både i drengenes institutioner, i vores lokale REMA og ikke mindst herhjemme i vores gamle, gule og umbra grønne hus, med de utætte vinduer.
  • at jeg virkelig godt kunne drikke en øl. Eller en G&T. Kommer der ikke en voksen og hjælper mig med det projekt?
  • at jeg ønsker mig en julebluse, som jeg har givet Tyrken et hint om. Jeg er spændt på, om han har fanget mine syvogtyve vældig diskrete hints.
  • at min Rap jublede, da vi åbnede vores postkasse i dag. Der var nemlig tre af de berømte behovskataloger, som han gennem det sidste års tid åbenbart har kaldt ønskesedler. Han har gentagende gange fortalt mig, at han ønsker sig en ønskeseddel, hvilket jeg har smågrinet af, men i virkeligheden er det et behovskatalog han har ønsket sig. Som du kan se, han er gået ombord i på nedenstående billede.
  • at det er gratis at drømme og jeg drømmer altså om, at donationen til Knæk Cancer via virkeligvoksen.dk, vil blive endnu større. Jeg krydser både arme, ben, hår, fingre og tær.
  • at jeg er så træt disse dage – min lunte er kort, mit fjæs ligner en klam pizza og mit hår minder allermest om mikrofonhår. Jeg bør sove i et par dage. Fra. Nu. Af.

  • at jeg midt i mit drømmeri bliver nysgerrig på, hvad du skal lave i din weekend?

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I morgen er jeg en bedre mor