I en god sags tjeneste - knæk cancer

I morgen er jeg en bedre mor

I morges var en af de morgen, vi havde god tid. Jeg stod tidligt op, var selv klar inden drengene vågnede fra deres skønne drømme, vi sad sammen og spiste en morgenmad i et roligt tempo, med en dejlig stemning, gode snakke, varm kaffe, grin og smil vi alle sendte til hinanden i flæng. Blandt andet snak om den biograftur, min Rapand havde i vente sammen med sin børnehave. Den biograftur, som han så frem til, at dele sammen med sine venner og nogle voksne mennesker, som han holder af. En biograftur, der var det allersidste han tænkte på, inden han lukkede sine smukke brune øjne i går aftes, samt det allerførste han tænkte på, da åbnede sine smukke brune øjne klokken 7 i morges. De tanker der fyldte min lille drengs hoved, som det eneste og som jeg i øvrigt slet ikke må kalde lille skat, fordi han ikke er lille mere.

Som den uprofessionelle mor jeg er, fik jeg ikke tjekket ForældreIntra i går og så derfor ikke, at der var afgang allerede klokken 8:30. Lortemor. Tåbemor. Så da jeg parkede min blå dyt, drog 59 børn afsted ud ad lågen og hen mod bussen. Uden barn nummer 60. Mit barn. Mit nu grædende og helt ulykkelige barn. Heldigvis, dukkede verdens sødeste og mest empatiske pædagog op, tog mit barn under armen og løb afsted sammen med ham. Han smilede ikke. Han kiggede skiftevis efter mig, op på den søde pædagog og så efter de andre 59 børn.

Av. Av, for helved.

Den følelse jeg stod med, imens jeg opløftende sagde ha’ en skøn dag,(lille) skat, jeg glæder mig til at høre om din biograftur var ikke en skid opløftende. Næ. Nærmere ædende. Ødelæggende. Tungtvejende. At jeg ikke kan tale med ham førend i morgen, altså mere end et døgn senere, gør stenen i min mave tung. Virkelig tung. Da jeg kom hjem, efter han havde overgivet sig til søvnen, finder jeg ham i min seng, med ordene jeg savner min mor og vil sove i hendes seng, gjorde at jeg opgav. Satte mig ned. Tudede. Nu tuder jeg igen og vil ligge mig ind til ham. Holde fast i ham hele natten og kysse ham. Inden jeg i morgen tidlig lister afsted, inden de andre i husstanden har fået øjne.

Lorte morgen. Lorte dag. Lortemor.

I morgen er jeg en bedre mor.

I morgen.

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I en god sags tjeneste - knæk cancer