Det viser sig #5

Fastelavn er mit navn

Da Rapandens Mormor for nogle uger siden spurgte ham hvad kunne du tænke dig, at være klædt ud som til Fastelavn? Var svaret klart.

Chase.

Hvis du ikke lige ved, hvem han er, kan jeg trøste dig med, at du ikke er gået glip af noget og jeg til tider vil ønske, at jeg heller ikke vidste så meget om ham. Ham Chase er en del af tegnefilmen, Paw Patrol. Det er en gruppe hunde, der altid hjælper borgerne og er klar på en redningsaktion, som der i øvrigt er overraskende mange af i deres by. De bliver blandt andet omtalt som søde vovser. Det får jeg en lille smule myrekryb af at høre i cirka hveranden sætning. Hvad er der nu galt med bare, at kalde dem hunde eller redningshunde, hvis hunde bliver for simpelt. Det er lidt ligesom dem der siger, Fut fut tog. Hvad er der galt med, bare at sige tog?

Og så kan du sådan helt tilfældigt købe cirka alt med Paw Patrol – til fuldstændig overpris, selvfølgelig. Og min lille mand er pjattet med de vovser, men han synes heldigvis også at 10 kroner er mange penge, så derfor kan han godt se logikken i, hvorfor vi ikke skal købe mere med Paw Patrol. Men nu var det jo Mormor der sprugte, hvad han gerne ville klædes ud som til fastelavn.

Så han skulle da naturligvis forvandles fra Rapand til en vovse.

img_0523

Han gjorde det nu ret godt, må jeg alligevel indrømme.

 Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det viser sig #5