Min Mor har fødselsdag

Lad mig nu være ærlig

Da jeg ville skrive dette indlæg, overvejede jeg nøje hvad det skulle hedde. Jeg var i tvivl. Jeg  var lige ved at tro, at jeg skulle skrive Barsels mode, men come on, hvem forsøger jeg at snyde?! Lad os bare kalde det hvad det egentlig er: Tøjkrise.

T Ø J K R I S E !

Every fucking day.

De der omtalte barselskilo, hænger også fast på mig. Det er som om de ikke har noget bedre at tage sig til, end bare sidde der og se dumme ud. Bevares, jeg fødte for tre måneder siden, men de kunne da godt finde sig et andet sted at opholde sig.

Inden jeg blev gravid med Frøhopperen, havde jeg, hvis jeg selv skal sige det, et ret pænt vægttab. Jeg var sgu tilfreds mig selv. Da jeg blev gravid, fløj kiloene på mig, de sugede sig fast, som en anden ihærdig sugemalle. Jeg sagde, temmelig naivt, måske endda også ret dumt, “jeg vil bare nyde min graviditet og min baby, når den kommer ud”. Det skal jeg lige love jer for, jeg også har gjort og gør. Det er vel at mærke bare ikke med en gulerod i hånden.

Chokolade smager bedre end broccoli, Cola smager bedre end mælk, lakrids smager bedre end et æble. Det er et faktum.

Da jeg havde haft det førnævnte vægttab, smed jeg alt det gamle tøj ud, for helt ærlig, når man taber sig så meget – så er det faktisk ens pligt at få nyt tøj. Det bider mig nu, i den lidt for store røv. Det jeg kan sige om mit nuværende tøjudvalg er, at det fremhæver. Det fremhæver alle bulerne, og nej, her tales desværre ikke om flotte bryster, men derimod om de fine Michelin lignende tilstande.

Men hey, jeg kan finde masser af gode argumenter for, hvorfor det er HELT okay:

  • Jeg har en lækker baby
  • Førnævnte baby er “kun” tre måneder
  • Chokolade smager godt
  • Babyen-sover-cirka-aldrig
  • Jeg er den, der slår græs her på matriklen
  • Det er hurtigere at pakke en chokoladebar op, end smøre en mad
  • Fik jeg nævnt babyen

Nå, skål i cho……. Gulerod.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Mor har fødselsdag