En værdi i livet

Bør være en menneskeret

Det er ikke en menneskeret, at komme i bad. Men i løbet af de sidste fire måneder, har jeg erfaret, at det bør det være!

Når man finder sig selv siddende i sofaen. Det lugter. Det lugter meget og barnet får i første omgang skylden. Det går op for mig, at mit tøj klistre, det klistre lidt ligesom en dårlig tape. Jeg sidder og tænker et par dage tilbage og må konstatere, at det er flere dage siden, at jeg sidst har været i bad.

Én ting er så at komme i bad, men så er det også afbrudte bade! Jo jo, bevares, mange har det værre end mig!

Jeg mener heller ikke, at jeg ligefrem vil kræve, at alle bade skal være uafbrudte og langsomme. Det er alligevel for grådigt.

Jeg siger jo bare, at jeg glæder mig til den dag, hvor jeg oftere har uafbrudte bade, end den type bade, der er hurtigere end du kan stave til irriterende baby. Og til trods for mine ninja skills i hurtighed, formår babyen alligevel, at kalde på mig under sådan et bad. Så jeg må spæne gennem huset, kun iført håndklæde, og stå udenfor og køre rundt med den barnevogn, indtil barnet igen sover. Altså hvis han har tænkt sig, at sove videre.

God dag og nyd nu bare dit bad.

 

Ønsker du at modtage informationer omkring nye indlæg her på bloggen, kan du finde mig på Facebook, hvor der bliver linket til alle indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En værdi i livet