Når kroppen kollapser

Bryllupsoplevelser #4

Da vielsen i Mindeparken var færdig, skulle min Tyrk og jeg have en køretur i en gammel klassisk bil og slutteligt have taget nogle billeder. Det var en skøn tur. Da vi kom tilbage til, hvor vi troede alle vores gæster var, viser det sig, at alle er kørt hjem til os, for at deltage i festen. Vi gik lidt rundt og prøvede at regne ud, hvilken bil der kunne være plads i, men vi kunne relativt hurtigt regne ud, at bilerne allerede var fyldt op. Vi overvejede situationen og der var flere scenarier i spil. Bus eller taxa for eksempel. Vi vendte også kort, om vi bare skulle stikke af til nærmeste lufthavn og flyve afsted. Vi går rundt, nyder solen og hinanden. Og bliver enige om, at fornuften må sejre, og vi ringer derfor efter Tyrkens bror, han skal lige hjem med den bilfuld, han er på vej hjem med, men derefter kører han ind efter os. I det øjeblik vi ringer op, står vi fristende tæt på en pølsevogn, og hvad er mere oplagt end lige smutte en tur i pøllevogn, inden turen går hjem til fest. Så vi aftaler, at vi skal hentes dér.

Her fra udspiller følgende samtale sig nogenlunde.

Tyrken: jeg har ingen penge med.

Mig: det har jeg da i øvrigt heller ikke.

Tyrken: hvad gør vi så?

Mig: jeg kunne virkelig godt spise den pølle der.

MobilePay blev vores redning, jeg havde nemlig min mobiltelefon med, i min lomme.

Halleluja! Tænk engang, at MobilePay skulle være vores redning. Og så på vores bryllupsdag! I dagene op til havde Tyrken flere gange sagt, om han ikke skulle køre i den ene af vores biler ind til Aarhus, hvor jeg havde sagt, ej, vi springer da bare ind i en af de andre biler. Der bliver masser af plads. Jeg var overbevist om, at det bliver det mindste problem.

Not så much.

Denne temmelig uplanlagte situation, endte faktisk med, at blive én af dagens højdepunkter. Det var så hyggeligt, solrigt, spontant og så med verdens bedste selskab og en dejlige pølle med brød.

What’s not to like?

img_1261 img_1262 img_1263 img_1265 img_1266 img_1267

Se os lige. Nyvaskede. Velklædte. Forelskede. Spiser et gourmet måltid og så med en bøgehæk i baggrunden.img_1268

Du kan læse mere om mine tanker og oplevelser inden brylluppet på følgende links, afsløringenmin brudekjolemine smykker og mit polterabend.

Og så har jeg mest i billeder, vist en kort status over brylluppet. Læs også om vores morgengave(r) og en helt særlig gave ud af de mange, mange gaver.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kroppen kollapser