Hjemmefødselsberetning - Frøhopperen

Bryllupsoplevelser #2

Gave(r)

Vi fik mange fine og personlige og gaver. Gaver som vil blive bevaret resten af vores lange liv. Bedst af det hele er, at det er helt tydeligt, at folk har lagt sjæl og tanker bag gaverne. Måske især fordi vi jo havde frabedt os gaver, fordi vi mest af alt bare ønskede at tilbringe hele dagen sammen med dem vi holder af. Men folk er jo umulige at præge, så det væltede alligevel ind med gaver, også fra mennesker, som ikke fysisk deltog i festen, dog var hver og en med i vore tanker.

Én gave kom dog i særdeleshed bag på mig.

En gave jeg modtog fra en, der desværre ikke fysisk er iblandt os mere, men som sidder déroppe og kigger ned. Min Bedstemor. Min Bedstemor, som har en helt særlig plads i mit hjerte. Det smykkesæt, som jeg bar til mit bryllup, det smykkesæt som jeg fik som en af de allersidste gerninger min Bedstemor gjorde, inden hun lagde sig til at sove. Til lige præcis dét smykkesæt, fandtes der et sæt tilhørende øreringe. Den ene ørering er forsvundet, men den anden er lavet om til en halskæde til mig, som jeg fik til mit bryllup.

Dét var en meget særlig gave, som gjorde mig meget rørt. Både under festen, men også nu. Jeg er så taknemmelig for, at jeg har disse særlige minder, fra min Bedstemor. Det er meget værd.

img_1329

Du kan læse mere om mine tanker og oplevelser inden brylluppet på følgende links, afsløringenmin brudekjolemine smykker og mit polterabend.

Og så har jeg mest i billeder, vist en kort status over brylluppet. Læs også om vores morgengave(r).

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmefødselsberetning - Frøhopperen