Barselsbobel

Hjælpemanden

img_0505

Mor, hvorfor er du egentlig altid Hjælpemanden?

Ja, hvorfor er jeg egentlig det?

Hvis vi lige ser bort fra, at jeg ikke er nogen mand, så har min lille Rapand fuldstændig ret. I moderskabet er der overvejende sandsynlighed for, at man ofte kommer til at føle sig som et omvandrende serviceorgan. Et serviceorgan der render rundt og sørger for alle i husstanden, sådan en der har morgenmaden klar hver morgen, en der sørger for, at det beskidte tøj på magisk vis flyver rent tilbage i skabet, sådan en der altid får køleskabet fyldt op med husstandens livretter og en der sørger for, at der altid står rene tallerkener i skabet.

En der kender beboerne.

En der ved hvornår den treårige har brug for et æble, en der ved hvornår badehåndklæderne trænger til at blive vasket, en der ved hvornår sin mand har brug for at spise flæskesteg til aftensmad, en der ved hvornår der skal købes toiletpapir til beboernes numser og en der ved hvornår skraldemanden kommer og tømmer skraldespandende.

En der kan tænke fremad.

Sådan en der ved, hvornår underbukserne er for hullede og skal skiftes ud, en der ved, hvornår der skal stryges skjorter. En der ved hvornår beboernes aktiviteter i løbet af ugen begynder, en der ved hvornår den der helt vildt vigtige fodboldkamp bliver vist i fjernesynet og en der sørger for, at træningstøjet altid er vasket mandag eftermiddag, fordi der går én til gymnastik og en anden går til fodbold.

Sådan et serviceorgan eller en hjælpemand må være rar at have i sin bolig.

-Du kan jo dele, hvis du kender til sådan en. 😉

 

 Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

2 kommentarer

  • Med alderen er alle i vores familie blevet sådan – så når vi endelig alle 5 er samlet er vi ved falde over hinanden for, at skaffe kaffe, varme strømper, fylde opvaskemaskinen, lave mad osv. – men da vi alle boede hjemme for mange år siden, var det vist en forældre-ting. Nogle ting kan man åbenbart lære fra sig (;

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselsbobel