Jeg flytter

Velkommen til

BANG!

Så sker det. Den gamle bolig er opsagt og jeg er nu flyttet ind i den nye, som er rengjort, møbleret, finpudset og der står nu kun nogle kasser med bogstaver i hjørnet.
Jeg taster de allerførste bogstaver på min blog, med et helt nyt design. Jeg niver mig selv lidt i armen ved, at jeg snart skal trykke udgiv, på en knap der nu er grøn. Jeg har set frem til denne dag, omend jeg også er en kende spændt på det.

Velkommen til mit lille univers, som nu har fået en ny bolig. En bolig, som jeg allerede er blevet glad for. En bolig, der er under udvikling endnu, men som jeg allerede er blevet ret godt tilfreds med. Både designet og indholdet. Jeg synes, at looket er mere behageligt og mindre rodet for mine øjne. Der er dog stadig nogle småting, jeg skal have justeret løbende den næste tid, men for nu er jeg ret godt tilfreds.
Jeg håber, at I vil surfe en tur rundt på siderne, nogle vil være uforandret og en del vil være nye.

Jeg burde i virkeligheden poppe en flaske champagne. Ikk? Det fortæller mit humør og min indre boblende følelse mig, men eftersom alle mine drenge sover, tænker jeg, at det måske er lidt overdrevet, at åbne en flaske til mig selv. Mest fordi vi alle jo ved, at der ikke åbnes en flaske champagne, uden den bliver tømt. Til gengæld vil jeg være fredagsrebelsk, spise mit fredagsslik og lave min yndlings iskaffe.

Jeg synes altså, at det fungerer ret fint og jeg håber sådan, at I vil synes det samme.

UDGIV! På den nu grønne knap.

Hvis du har lyst, er ny eller bare ikke har fået trykket på knapperne endnu, kan du stadig følge mig på de sociale medier. Find mig på FacebookInstagram eller på Bloglovin. Så er du sikker på ikke at gå glip af mine skriblerier.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg flytter