Det viser sig #10

Feriestemning

Der er efterhånden ved at lande sig en ægte feriestemning i huset og ikke mindst hos husets beboere. Vi havde planlagt en tur til Vestjylland, som vi kom hjem fra i weekenden. Nu har vi nogle dage hjemme, inden vi drager afsted mod Sjælland.

Dagene herhjemme er gået med at være så langsomme som muligt og det er lykkedes ret godt. Jeg kan ikke huske, at jeg har lavet så lidt og været så meget i ro siden inden jeg fik min førstefødte. Selvom jeg har en masse jeg gerne vil, så er det også dejligt bare at være. Være tilstede, være nærværende. Prioriterer at gå lidt for sjældent i bad, rydde minimalt op og sove for få timer hver nat. Og prioriterer at gøre noget ekstra ud af maden, se alt for mange afsnit af en god serie og lege mere med LEGO, end jeg længe har gjort. Jeg er overbevist om, at mine børn elsker det. Og det samme gør vi voksne.

Ferie ér bare vidunderlig. Nogle vil mene, at ferie med børn ingenlunde er ferie, men jeg er nu ret pjattet med konceptet alligevel. Ferie sammen med de mennesker, jeg elsker allermest og allerhelst vil vælge at tilbringe tid sammen med. Dét er meget værd.

img_1695

Det ældste barn er ved at lave et cirkus med sin lillebrors LEGO, øve sig i at skrive og stave og så synger han alt fra Alberte og Thomas Buttenschøns børnesange, Bamses venner, Volbeat, Allan Olsen, The Dubliners og meget andet.

Det yngste barn øver sig i at gå, tale og flytte sit korpus hen, hvor det kan syne umuligt. Samtidig med at han frygtelig gerne vil være lige præcis der hvor sin storebror er – til mere eller mindre glæde for storebroderen.

img_1694

Det var bare lige det.

Hej.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det viser sig #10