3. juledag

Ferien er forbi

img_0038

Så er ferien forbi. Altså den første del af ferien. Den del, hvor vi ikke har været hjemme og det har føltes som ferie for os alle fire. Den del hvor jeg ikke har vasket tøj, Tyrken ikke har været på arbejde, hvor alle døgnets måltider er blevet serveret, med adskillige livretter iblandt. Og hvor Rapanden er listet ind til sin Mormor og Morfar klokken alt for tidligt om morgenen og har vækket dem, fremfor vi andre tre, hvor der er løbet op til flere kander kaffe gennem kaffemaskinen og lugten af frisklavet kaffe har nærmet sig min næse, inden jeg har set dagens lys. Altså den afslappede del af juleferien. For os. Nok ikke så meget for mine forældre. Men sikke nogle dejlige juledage vi har haft sammen, sammen med min familie og venner og med en stor portion afslapning.

Det passer dog ikke helt at ferien er forbi. Tyrken er godt nok begyndt på arbejde, han skal arbejde de fire dage mellem jul og nytår. Rapanden er hjemme fra sin børnehave alle dagene og skal først af sted i børnehave igen den 5. januar. Tyrken har nemlig fri det meste af næste uge, derfor skal vi også holde ferie sammen i de dage. De skal gå med en hel masse afslapning, gåture, lege med julegaver og helt bestemt ikke spise julemad eller andet mad med en høj fedtprocent. De to ældste i familien trænger især til, at spise sundere og bedre. I takt med at juledagene er gået, har jeg været nødt til, at knappe min bukseknap op tidligere og tidligere i løbet af dagen. Om ikke andet, så bør dét være et vink med en vognstang. Jeg skal i gang med mine juicer igen, dem har jeg ikke smagt synderligt meget til igennem december måned, så nu er det tid til at begynde igen. Og så trænger jeg til et seriøst sukkerdetox.

Sæt.i.gang!

Ha’ en dejlig 4. juledag. 😉

 

Følg mig på Facebook og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. juledag