En kærestedag, der ikke gik som planlagt

Mest i billeder….

Sidste uge af min barsel, inden min lille Frøhopper begynder i vuggestue er skudt igang. Det er lidt vemodigt, men det giver også anledning til at skrue ekstra op for hyggebarometeret. Derfor begyndte vi ugen med den allersidste dag sammen min verdens bedste mødregruppe, hvor vi blev forkælet med lækker tapas og dejlig kaffe. Børnene sov lur, imens vi damer spiste, sludrede og grinede. Det var dejligt, omend jeg næsten ikke kan bære, at vi ikke skal ses på ugentlig basis mere. Øv.

I formiddags kørte min lille baby Frø og jeg så en tur i Jem og Fix (hjem og fikse, som min Rapand kalder det – underretning lige på stedet, hvis han siger dét nede i børnehaven). Den type butik er jo min yndlingsbutik. Jem og fix, Bauhaus, Silvan eller andre lignende butikker. Jeg kan bruge langt flere penge og få langt flere behov i den type butik end i for eksempel en tøjbutik. Og jeg glæder mig, uden tvivl, meget mere til at indtræde i sådan en butik, end alle andre typer butikker. Vi fik købt ind til at skulle i gang i haven, både sammen med min lille Frø, men så sandelig også når Frøhopperen er kørt ind i vuggeren og jeg lige har nogle dage inden jeg skal begynde på arbejde.

De sidste dage har vi allerede brugt i haven og jeg forventer bestemt, at vi også bruger de næste mange dage i haven. Den her gamle, gamle have, som vi fik med i købet da vi købte huset trænger virkelig til en kærlig hånd – eller ti. Heldigvis er jeg pjattet med, at arbejde i haven. Drengene er heldigvis også vilde med at lege i haven.

img_0666

img_0852

Frøhopperen klukgriner, når han gynger. Især hvis det er hans Abi, der gynger ham. De to er pjattet med hinanden.

img_0786

Selv måltiderne kan indtages i haven nu. Det var kun en smule køligt, men det indrømmer vi helst ikke.

img_0862

I går grillede vi for allerførste gang i år. Der følger naturligvis en øl med en grillpølse, så det var vi nødt til også at indtage. Det var hyggeligt.

img_0800

Mine planter skulle naturligvis også lige luftes og skylles en gang. Som det måske kan ses, er jeg ret vild med grønne planter. Selvom jeg ikke forstår hvordan, så formår jeg åbenbart at holde liv i mine orkideer. Jeg aner ikke hvordan, måske er hemmeligheden at glemme dem.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kærestedag, der ikke gik som planlagt