Tak, smilende kvinde

Det viser sig #14


Reklame


  • at min svigerfar har “glemt” disse to flasker i mit køleskab, hvilket jeg forudser som en skøn cocktail. Mig og to flasker vin.
  • at min svigerfar i øvrigt har en ret så skøn forretning, nemlig en vinforretning. Han importerer helt igennem vidunderlige tyrkiske vine, fra Anatolien. De står til en overkommelig pris, men er seriøs guf for smagsløgene. Tjek hjemmesiden ud: http://www.anatolienvinimport.dk
  • at jeg har taget en fridag på fredag, mest bare fordi. Fordi jeg trænger. Fordi jeg har arbejdet meget den seneste tid og jeg ved, at jeg har en masse arbejde i sigte. Så for at passe på mig og min familie, trænger jeg til at tage en fridag og indhente alt det forsømte.
  • at jeg inden min første graviditet havde haft tre bumser gennem mit liv, men sidenhen har jeg haft vanvittig uren hud og bøvler med det. Jeg har ikke været igennem det jeg fornemmer de fleste mennesker har gennemgået af cremer, fif og andre vidundermidler i deres ungdomstid, til bumser og uren hud og føler mig derfor på bar bund. Og i øvrigt ret klammoella i fjæset. Tak for de gener, i øvrigt (indsæt selv passende og ironisk smiley).
  • at jeg i alt for mange år har påstået, at jeg ikke kunne lide oliven, hvilket er én stor fed løgn(!). Jeg freaking elsker oliven og er gået fra dem til 7 kroner, fyldt med lækre e-numre til nu, at købe dem i Bazaren, der smager af langt mere. Sidst købte jeg 1200 gram og jeg tog mig selv i at tænke, er det mon nok. Jeg tager mig sammen nu.
  • at vi har lyttet til Disney klassikere siden vi ramte matriklen. Det er sgu hyggeligt og, for mig, fyldt med nostalgi. Det giver anledning til gode snakke, om film vi skal se engang.
  • at min søns allerstørste ønske i eftermiddags var, at bygge toiletter. What? Hvor i alverden kom den idé fra? Så han brugte omtrent to timer på, at bygge toiletter og lege, at nogle mennesker skulle benytte toiletterne. Jeg ved ikke om jeg er imponeret eller om jeg er en smule skræmt over, at han kunne bruge så lang tid på dén leg. På den anden side – han hyggede sig og brugte ord, jeg ikke kan forestille mig i andre lege. Måske har du allerede set bygningen på min Instagram?
  • at selvom jeg mangler d-vitamin, sol og strand også synes, at det er en ret skøn årstid vi befinder os i, med så megen hygge og lysten til, at være indendøre og hygge på en anden måde, end sommeren bibringer.
  • at én igen er løbet tør for rent undertøj. Seriøst, vi mangler stadig en voksen.
  • at jeg nu vil smide mig på min sofa, tjekke ud, diskutere med mig selv, om jeg skal have et glas hvidvin (og/) eller et glas rosé – det er de store beslutninger i dag.

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak, smilende kvinde