God og nem cheesecake
Den måske nemmeste cheesecake, der samtidig smager helt vidunderligt. Og oveni hatten, så er det også en helt vild billig cheesecake, i modsætning til mange andre. Udover de basale ingredienser, så koster den omkring en flad halvtreller.
Ingredienser:
Cirka 200 gram digestivekiks
70 gram smør
Sukker (kan udelades)
300 gram bær (du kan bruge både friske og bær fra frost)
Kartoffelmel
200 gram natural flødeost
150 gram flormelis
2 tsk. vaniliesukker
2 deciliter piskefløde
Fremgangsmåde:
Digestivebund:
Ca. 200 g digestive-kiks
70 g smør
(Evt. 1 spsk. sukker)
Knus kiksene med en kagerulle(eller i en foodprocessor).
Smelt smørret
Bland det i kiksene + evt. sukker.
Kom blandingen i en tærteform.
Blåbær/hindbærfyld (eller bare de bær du har):
Kog 300 gram bær møre ved svag varme
Jævn dem med 1 teskefuld kartoffelmel udrørt i koldt vand.
Afkøl grøden.
Ostefyld:
Rør 200 gram flødeost, 150 gram flormelis og 2 teskefuld vanillesukker blødt med en håndmixer.
Pisk 2 deciliter fløde stift.
Vend piskefløden forsigtigt i osteblandingen.
Fordel ostefyldet ovenpå kikseblandingen
Fordel de de afkølede bær over til slut.
Kagen kan spises med det samme, men den bliver bedre af at have stået i køleskabet i mindst en times tid.
Den kan også sagtens laves dagen før.
Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.
Ingen kommentarer endnu