Seks måneder

1. søndag i advent

I dag er det, som bekendt, 1. søndag i advent. Herhjemme har der været skovtur, julepyntning, julefilm og varm kakao med skumfiduser på programmet. Jeg har været alene med drengene, så det har været en lidt stressende dag, men allermest har det været en dejlig dag.

img_6610

Det meste af vores julepynt er noget jeg fik med, da jeg flyttede hjemmefra. Så det er nogle gamle sager, med mange historier og minder. Jeg blev vist mere nostalgisk og havde et større behov for, at fortælle historier end hvad Rapanden kunne overskue at lægge ører til, midt i alle julekasserne. Så er det heldigt at jeg har Frøhopperen, jeg kunne fortælle julehistorier til. Han kiggede glad og anerkendende op på mig og fattede helt sikkert hvert et ord.

Jeg holder meget af, at være kreativ, bruge naturen og lave dekorationer og lignende. I dag fik jeg beklædt disse hjertet med mos og lys. Jeg synes selv, at de er ret fine og ikke mindst vildt hyggelige. Jeg ser frem til også at beundre dem efter mørkets frembrud.

img_6608

Der er nu noget ganske særligt, når en baby skal opleve sin allerførste jul. Altså det er måske kun for forældrene, babyen er nok ligeglad. Jeg kan i hvert fald mærke indeni mig, at jeg synes, at det er noget helt særligt fordi det nu er Frøhopperens første jul. Det er også den første jul, Rapanden sådan rigtig forstår at det er jul. Han ved på forhånd, hvad en nisse og en julemand er, han ved hvad ønsker og gaver er og hvilken betydning disse har. Derfor har vi i dag løbet rundt i hele huset og hamret på loftet med et kosteskaft, i håb om at vække Nissen. Altså hvis der da bor en nisse her i vores gamle hus. Vi har jo aldrig boet her, i december måned. Men Morfar har fortalt, at han har set en oppe på loftet med en rød hue på hovedet. Det bliver spændende at se, om der bor én Nisse her.

Julen er så småt blevet skudt i gang og vi glæder os – store og små. Det er fedt, som i vildt fedt, at være på barsel i december måned. Så har jeg rigtig tid til at jule. Jule i allerstørste stil og helt Gertrud Sand kvalmende. Det bliver en fest, en julefest. 😉

img_6611

img_6612

Ønsker du at modtage informationer omkring nye indlæg her på bloggen, kan du finde mig på Facebook og på Bloglovin, hvor der bliver linket til alle indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seks måneder