Hjem - et sted vi lever - Del lll

Selviscenesættende – mig, mig, mig

Sådan ser jeg ud, når jeg er mere end almindelig taknemmelig, stolt og ikke mindst ydmyg. Ydmyg over modtagelsen af de tre indlæg jeg skrev tidligere på ugen. Så jeg vil egentlig bare gerne sige tak. Af hjertet tak. Jeg er blæst bagover. Jeg er fuldstændig på røven. Jeg er total overvældet over hvordan indlægene først på ugen er blevet modtaget. Da jeg i sidste uge tog beslutningen om, at udgive indlæggene tænkte jeg, der måske ikke var én eneste der gad læse det. Sådan forholdt virkeligheden sig ikke. Tværtimod. Og det synes jeg ærlig talt er ret sejt. Jeg skriver ikke for læsertallenes skyld, men hver eneste og jeg gentager, hver eneste kommentar har en betydning for mig. Jeg læser dem, reflekterer og tager dem helt ind i både mit hjerte og min hjerne. Jeg er vilde med dem. Og det er lige præcis kommentarerne, der motiverer mig til at blive mere nysgerrig og blive klogere. De er meget værd. Og når læsertallene samtidig stiger, så bliver jeg sgu også stolt, på den helt igennem fede måde. Så tak, til dig. Tak, fordi du læser med. Og tak fordi du nogle gange smider en kommentar afsted.

Uge efter uge, skriver jeg om mig. Hele denne blogverden er i bund og grund ret selviscenesættende på mange måder. Det kan både være spændende, interessant, givende og motiverende, men det kan så sandelig også være kvalmende. Når jeg kigger på mine læsertal eller nogle af kommentarerne spekulerer jeg ofte på, hvem der mon sidder bag skærmene derude. Og af den simple årsag bliver jeg nysgerrig på hvem du er? Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvor bor du? Hvad gør dig glad? Hvad gør dig edderrasende? Kan du lide oliven? Hvilken kunstner skal brage ud ad dine højtalere, hvis du skal tage en svingom? Hvad hedder din mor? Har du været i Vietnam? Hvilket mærke er din yndlings beklædningsdel? Eller hvad der end falder dig ind, må du hjertens gerne dele. Jeg håber sådan, at du vil være med. 🙂

Bring it on.

Fredags hilsener og kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjem - et sted vi lever - Del lll